Alles binnen een kwartier bereikbaar

Rotterdam heeft straks een nieuw centrum. Want met de realisatie van het Hefkwartier is er geen enkele andere plek in de stad te vinden die zó centraal ligt. Alles wat Rotterdam bijzonder of aantrekkelijk maakt, is binnen een kwartier van je nieuwe woning te vinden. Met de auto, met het openbaar vervoer, met de fiets of met de watertaxi!

De winkels van de Koopgoot. De kramen van de Markthal. Lekker eten in de Fenixloodsen. De finish van de Marathon Rotterdam. Het groen van het Zuiderpark. De exposities in de Kunsthal. De spanning in De Kuip. Het Centraal Station. Kijk zelf maar op de kaart van Rotterdam: 15 minuten of minder, en je bent waar je wilt zijn.


De ideale bereikbaarheid van het Hefkwartier

De bereikbaarheid van het Hefkwartier is ideaal. Vanuit noordelijke richting heb je met de Willemsbrug en de Erasmusbrug twee snelle autoverbindingen naar de zuidoever. Kom je vanaf de A16 of de A15, dan liggen er gunstige uitvalswegen richting Hefkwartier. Openbaar vervoer is er met de metro (lijnen D en E) en diverse buslijnen. En ook met de trein kun je alle kanten uit en vergeet de watertaxi niet. Je stapt op aan de Nassaukade en brengt je binnen mum van tijd op 50 verschillende steigerlocaties.