6 november 2020
Geplaatst door LexWillemars

Als belangstellende voor Hefkwartier Rotterdam informeren we je graag als eerste over nieuwe ontwikkelingen. Na een periode van voorbereidingen zijn we verheugd de plannen voor Hefkwartier fase D, Y & Z te kunnen presenteren! Ben je op zoek naar comfortabele eengezinswoning of een royaal herenhuis? Of een gaaf stadsappartement? Bekijk nu de vernieuwde website met het totale woningaanbod inclusief plattegronden en een vanaf richtprijs.

Fase D
18 eengezinswoningen | Van 117 tot 135 m2 |
In Hefkwartier fase D komen 18 comfortabele eengezinswoningen met een tuin en dat in hartje stad! De meeste stoere is ook een van de meest kindvriendelijke stadswijken van Rotterdam. Het autoluwe hof van Hefkwartier wordt ruim en groen ingericht en heeft een eigen speeltuin. Daarnaast hebben alle woningen een zonnige achtertuin en is het Hefpark tegenover Hefkwartier een ware oase midden in de stad. Dus voor jong en oud is er voldoende te beleven!

Fase Y
17 royale herenhuizen | Van 167 tot 174 m2 |
Dit is wonen met letterlijk de stad aan je voeten! Want met De Hef als buurman woon je hartje stad in een royaal vierlaags herenhuis met dektuin. Deze woningen hebben een fantastisch uitzicht richting De Hef en het Hefpark!

Fase Y

Fase Z
36 stadsappartementen | Van 55 tot 89 m2 |
Dit kleinschalige appartementengebouw in Hefkwartier wordt dé plek om plezierig te wonen. Een fraaie woongebouw staat op een markante plek in Hefkwartier en mag gezien worden! We realiseren hier twee-, drie- en vierkamer appartementen, duurzaam en compleet. De bewoners hebben naast een eigen buitenruimte ook nog de mogelijkheid om gebruik te maken van de collectieve dektuin.

Fase Z

Wonen met de stad aan je voeten?
Dat is wonen in de jongste en stoerste stadswijk van Rotterdam, Hefkwartier! Ondanks dat de verkoop van fase D, Y en Z pas in december 2020 gaat starten, is het nu al mogelijk het woningaanbod te bekijken en je voorkeur door te geven. Laat ons alvast weten welk woningtype jouw voorkeur* heeft, dan blijven we je op de hoogte houden. Veel plezier!