27 mei 2020
Geplaatst door LexWillemars

De inschrijftermijn loopt tot en met maandag 8 juni a.s. 12:00 uur. Vervolgens vindt de toewijzing plaats op basis van de online inschrijvingen. Als er een appartement aan u toegewezen wordt, dan neemt de makelaar contact met u op om een verkoopgesprek in te plannen. Het zou kunnen zijn dat u onverhoopt geen woning toegewezen krijgt. U wordt dan genoteerd voor de reservelijst.

Verkoopbrochure
Met trots presenteren wij u het aanbod in Hefkwartier fase W. In het tweede appartementengebouw aan de Nassaukade komen 47 appartementen. Er zijn verschillende woningtypes waarbij de grootte varieert van circa 50 tot ruim 140 m2.

De verkoopbrochure van Hefkwartier fase W opent u door middel van deze link. Hier vindt u onder meer informatie over het plangebied, de prachtlocatie en de verschillende woningtypes! Laat u verrassen en inspireren! Heel veel kijkplezier.

 

Verkoopdocumentatie
Alle informatie over het project zoals de plattegronden, de prijslijst, de technische omschrijving, de keuzemogelijkheden en nog veel meer treft u aan op de website. Neem rustig de tijd om alles door te nemen zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen als u zich in gaat schrijven op één of meerdere appartementen van uw voorkeur.

 

Verkoopprocedure

Online inschrijven is mogelijk tot en met maandag 8 juni a.s. 12:00 uur. Daarna vind de toewijzing plaats.
Na toewijzing van de appartementen worden de toegewezen kandidaten uitgenodigd voor een verkoopgesprek bij de makelaar. Hierbij worden de maatregelen van het RIVM in acht genomen. Een online verkoopgesprek behoort ook tot de mogelijkheden. Als u zich heeft ingeschreven ontvangt u uiterlijk woensdag 10 juni a.s. bericht met het resultaat van de toewijzing.
Na het verkoopgesprek krijgen kandidaten een optie. Hierna volgt de beslissing tot aankoop van de woning. Aankoop is mogelijk onder de ontbindende voorwaarden van financiering.
Indien kandidaten afzien van aankoop, volgt een afspraak met een reserve kandidaat.

Meer informatie?
Als u het prettig vind om een persoonlijke toelichting te krijgen op de appartementen van Hefkwartier fase W, dan kan dat uiteraard ook. De makelaar staat voor u klaar!